- Annonse -

Det er ikke mange dagene siden det ble åpnet for påmelding til Gausdalsdagen. Allerede nå har 42 utstillere meldt sin ankomst.

Tekst: Henning Log
Foto: Haagen Klette Lunde

Gausdalsdagen har gjennom mange år vært et populært arrangement som har samlet tusenvis av mennesker på Segalstad bru.

To måneder før arrangementet går av stabelen, har langt over halvparten av forventede deltagere sagt at de vil leie stand.
– Det er vi meget godt fornøyd med. Så langt er det en god blanding av lag, foreninger og næringsdrivende, sier Anders Hole Fyksen i arrangementskomiteen.

Gausdalsdagen holder med andre ord stillingen som arrangementet med størst oppslutning i bygda.

-I fjor hadde vi 72 utstillere. Med så mange som 42 påmeldte allerede i begynnelsen av juli, ligger vi an til å kunne gjennomføre nok et arrangement med mange utstillere og mye publikum, sier Fyksen. Han lover at årets utgave av Gausdalsdagen skal gjennomføres i tråd med tidligere tradisjoner, og at publikum kan forvente både underholdning og muligheten for å gjør en såkalt «god handel». For mange næringsdrivende er nemlig dette en viktig salgsdag, og det skal ikke mangle på gode tilbud,

– I fjor satset vi en del på lokalmat, noe som viste seg å være veldig populært. I år utvider vi satsningen noe, og håper at enda flere produsenter av lokalmat vil finne veien til Segalstad bru den 2. september, sier Fyksen.

Det blir selvsagt også mye underholdning, ikke minst det populære «andeslippet» som gjøres i regi av Lions Gausdal.

-Vi er i planleggingsfasen, og ser at vi fortsatt har romslig med plass på scenen. Hvis det er noen som ønsker å bidra med underholdning, så må de gjerne melde seg, oppfordrer Fyksen.

Fra og med i fjor ble Gausdalsdagen arrangert av Gausdalsdagen AS, i samarbeid med Gausdal kommune, næringsliv, lag og foreninger. Gausdalsdagen AS er et relativt nystiftet selskap, eid av Gausdal Skilag (70 prosent) og Gausdal Næringsforening (30 prosent).

Ønsker du å leie stand? Påmeldingsskjema finner du HER

- Annonse -