- Annonse -

Byggtjenester Sør-Gudbrandsdal AS og Aasen Betong AS har slått seg sammen. Med på laget er også Løype AS.

Tekst og foto: Henning Log

Håvard Musdalslien er daglig leder i firmaet som har fått navnet Contre AS.
– Vi ønsket å ha med både betong og tre i det nye navnet, som vi faktisk brukte en del tid på å finne ut av. Det meste av de gode navnene er jo opptatt, smiler Musdalslien.

Håvard Musdalslien leder firmaet som har kontorlokaler i Østringsvegen 1.

Det er deler av det engelske ordet for betong – concrete, som bidrar inn i det nye firmanavnet som er et resultat av at tre godt etablerte bedrifter i Gausdal går sammen om å levere tjenester innen betong og tømrerarbeider.

Håvard Musdalslien var i sin tid med på å etablere Byggtjenester Sør-Gudbrandsdal AS. Siden oppstarten i 2011 har han ledet selskapet som har tatt på seg oppdrag innen hyttebygging, oppføring av eneboliger samt påbygg og rehabilitering.

– Vi har utført en del oppdrag i samarbeid med både Aasen Betong AS og Løype Anleggsdrift AS. Vi og Aasen Betong har dessuten gjennom flere år hatt kontorer tett på hverandre i Bjørndalsvollen. På ett tidspunkt fant vi ut at det kunne være greit om vi etablerte ett felles selskap, sier Musdalslien.

Utleier Nina Christine Løype viser møterommet.

Contre AS har nå sju tømrere og sju betongarbeidere ansatt. Tre personer utgjør administrasjonen som innen kort tid flytter fra Bjørndalsvollen til andre siden av elva til Østringsvegen 1, bygget som langt tilbake i tid var startstedet for Gausdal Landhandleri.
-Her har det vært mange forskjellige virksomheter de siste årene, forteller Nina Christine Løype, mens hun viser rundt i helt nyoppussede lokaler. Bygningen var for inntil to år siden eid i fellesskap av Ånung Løype Holding AS og Lars Medby Holding AS. Østringsvegen 1 AS eier nå hele bygningsmassen, mens Medby AS er fortsatt leietaker. Bygget rommer i dag 13 stk. leiligheter og næringslokaler.

 

Hele underetasjen utvendig er renovert med ny fasade og nye vinduer. Midtdelen av bygget som i sin tid har rommet både dagligvarebutikk og verksted for attføringsbedriften Lipro, har blitt omdannet til moderne og attraktive kontorlokaler.
– Vi ser frem til å flytte inn her. Dette blir veldig bra, sier Håvard til utleier Nina, som fortsatt har noen ledige kontorplasser å tilby.
– Vi ønsker oss flere til å være en del av et godt miljø her med flere ulike bransjer.  Vi har tre ledige kontorer. Leietakerne får også tilgang på kjøkken, møterom og spiserom, pluss parkering, forteller Nina Christine Løype, som har hatt ansvaret med blant annet innredning og møblering av lokalene.

- Annonse -

Foruten næringslokaler er det 13 leiligheter i bygget som blir kontorplass for det nye Gausdal-firmaet Contre AS.